Colegiul Naţional al PMP: Vot pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a votat, duminică, în unanimitate, la propunerea Consiliului Executiv Naţional, pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei, preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, fiind mandatat să reprezinte PMP în relaţia cu cele două partide.

PMP consideră că „polul de dreapta este singura soluţie pentru România”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a partidului.

 

„În ciuda încercărilor de a destructura acest partid, PMP nu a dispărut şi nu va dispărea. Am trecut printr-o perioadă plină de atacuri fără precedent, din foarte multe direcţii, dintr-un raţionament simplu – PMP există, într-o scenă politică în continuă schimbare. Nici PSD şi nici PNL nu mai sunt ce au fost, dar noi am rămas o constantă. O alianţă de dreapta este singura soluţie pentru România. Este un proiect curat, un proiect corect, un proiect care oferă românilor o variantă echilibrată la ceea ce ne oferă alianţa neputinţei, formată din cele două partide de la guvernare”, a declarat preşedintele PMP, conform paginii de Facebook a partidului. AGERPRES