Costel Alexe: Peste 𝟔𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢 din Brătești vor beneficia, începând de astăzi, de condiții moderne de studii

Cei mai importanți ani pentru formarea noastră sunt aceia care ne găsesc pe băncile școlii, iar datoria reprezentanților administrațiilor locale este de a investi în educația copiilor noștri pentru un viitor mai bun și mai sigur.
”Îl felicit pe primarul comunei 𝐒𝐭𝐨𝐥𝐧𝐢𝐜𝐞𝐧𝐢-𝐏𝐫𝐚̆𝐣𝐞𝐬𝐜𝐮, Costel Hugianu, pentru tot efortul depus în reabilitarea și modernizarea 𝐒̦𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐁𝐫𝐚̆𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢, în urma unei investiții de aproximativ 𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, bani obținuți prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Peste 𝟔𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢 din Brătești vor beneficia, începând de astăzi, de condiții moderne de studiu, fiindu-le asigurată o educație de calitate!
Tot prin PNDL elevii claselor I-IV au revenit, anul trecut, în școala primară din Brătești, după ce instituția de învățământ a fost reabilitată și modernizată cu suma de peste 𝟏,𝟖 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, ca o dovadă a implicării administrației locale pentru tot ceea ce înseamnă 𝒗𝒊𝒊𝒕𝒐𝒓.
Sprijinim și noi accesul la o educație echitabilă pentru elevii din mediul rural, iar prin proiectul 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 am obținut 𝟏,𝟓 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐮 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫, 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐚 𝐒̦𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐭𝐨𝐥𝐧𝐢𝐜𝐞𝐧𝐢-𝐏𝐫𝐚̆𝐣𝐞𝐬𝐜𝐮, o sumă impresionantă pe care o vom investi în reabilitarea și modernizare acestei unități de învățământ.
Tot prin proiectul Consiliului Județean Iași am obținut prin PNRR suma de 𝟐𝟕𝟗.𝟎𝟓𝟓 𝐥𝐞𝐢 pentru achiziția unui microbuz electric destinat transportului elevilor din Stolniceni-Prăjescu, o investiție cu adevărat necesară pentru toate comunitățile rurale.
Le urez succes tuturor cadrelor didactice, dar și elevilor ce astăzi au pășit în această nouă școală primitoare, care le va oferi un mediu proprice de studiu!”, precizează Costel Alexe, președintele CJ Iași.