Mihai Tudose – validat de CPN coordonatorul campaniei electorale la europarlamentare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Mihai Tudose a fost validat coordonator al campaniei electorale la alegerile europarlamentare de Consiliul Politic Naţional al partidului.

„Mă bucur că l-am validat de domnul Mihai Tudose coordonatorul campaniei electorale la europarlamentare, urmând să intrăm într-un calendar normal de partid”, a spus Ciolacu după şedinţa CPN al PSD.

Săptămâna trecută, Marcel Ciolacu a anunţat că îl va propune pe Tudose să fie şef de campanie al partidului la alegerile europarlamentare.

„Luni, eu o să-l propun pe Mihai Tudose şeful de campanie de la europarlamentare. Ăsta este primul pas, dacă vrei să funcţioneze un partid şi dacă vrei să fii respectat. (…) După 7 ianuarie, la toate întâlnirile, oricum Mihai este şi vicepreşedinte, cu prim-vicepreşedinţii, cu tot stafful, o să-şi ia reprezentanţi pe fiecare zonă, o să mergem la toate întâlnirile pe zone cu toţi preşedinţii de organizaţie”, a precizat Ciolacu la România TV.

Întrebat dacă Mihai Tudose va deschide lista PSD la europarlamentare, Ciolacu a răspuns: „Presupun că doreşte să candideze”. AGERPRES