Peste 60 de companii din Republica Moldova își vor expune produsele la Palas Mall Iași

În perioada 10 – 12 noiembrie 2023, la Palas Mall Iași, se va desfășura cea de-a V-a ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă”. Evenimentul, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, împreună cu Consulatul General al Republicii Moldova la Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași și Primăria Municipiului Iași, cu sprijinul Iulius Group, își propune să faciliteze relațiile comerciale dintre producătorii din Republica Moldova și potențialii parteneri de afaceri din Iași și din regiune.
De asemenea, la ediția din acest an, publicul larg va avea posibilitatea de a aprecia ofertele a peste 60 de producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile Republicii Moldova, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori, printre produsele oferite spre vânzare numărându-se cele din industria vinificației, industria alimentată, articole vestimentare etc.
La festivitatea de inaugurare a expoziției, care va avea loc în data de 10 noiembrie 2023, ora 11.00, vor participa oficialități locale și naționale din Republica Moldova și România.