„Expoziţia de fotografie EPILOG”

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Clubul de Arte Vizuale ConceptART şi Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi organizează „Expoziţia de fotografie EPILOG”. Astfel, 63 de lucrări de fotografie, semnate de 15 artişti, pot fi vizitate până pe 25 noiembrie la Galeria „La Gard” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi.
Lucrările expuse pe simezele expoziţiei au fost realizate de participanții la cursurile foto organizate de Clubul de Arte Vizuale ConceptArt, sub îndrumarea artistului fotograf Daniel Moisii. Curatorul expoziţiei este lector univ. dr. Maria Bilaşevschi, critic de artă şi Preledintele Uniunii Artistilor Plastici din România, Filiala Iaşi.
Clubul Concept ART s-a înfiinţat în 2007 şi activează în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi, având îndrumător pe pictorul-scenograf, Daniel Moisii. Clubul de Arte Vizuale „ConceptART” pune la dispoziţie cursuri de grafică, desen, pictură şi fotografie pentru studenţi. Asigură informaţii despre arta contemporană şi promovează creativitatea în rândul tinerilor. Acest club este frecventat atatât de studenţi care studiază artele plastice cât şi de studenţi de la alte universităţi din Iaşi. Prezentarea şi promovarea lucrărilor realizate de membrii clubului este realizată prin organizarea de expoziţii colective de pictură, grafică şi fotografie.
Clubul de Arte Vizuale „ConceptART” pune la dispoziţie cursuri de grafică, desen, pictură şi fotografie pentru studenţi. Asigură informaţii despre arta contemporană şi promovează creativitatea în rândul tinerilor.