„Seniorii Anului”

Sala Unirii (Cinema Victoria) a găzduit cea de-a patra ediție a evenimentului „Seniorii Anului”, organizat de Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială. Organizatorii au avut alături peste 750 de seniori ieșeni, iar 16 perechi au participat la un concurs cu trei probe (a ținutelor de seară, a întrebărilor hazlii și de dans). Toți participanții au primit premii oferite de sponsori generoși.
„Am considerat întotdeauna că seniorii sunt singurii în măsură să ne dea cele mai utile sfaturi pentru viață, să ne indice cele mai potrivite căi de urmat pentru a reuși în proiectele noastre, să ne arate ce contează cu adevărat în această lume!
De aceea, i-am îndemnat întotdeauna pe seniori să ne împărtășească din experiența lor, să se implice activ în proiectele orașului și să rămână solidari. Vor găsi mereu în Primăria Municipiului Iași un partener de încredere, iar în mine un prieten loial.
Mulțumiri seniorilor pentru participare și felicitări Direcției de Asistență Socială și partenerilor pentru eveniment!”, a transmis primarul Mihai Chirica.