DESCHIDEREA STAŢIEI ANTENA 3 IAŞI, OPERATOR APOLLONIA TV

 

 

Ne face plăcere să vă aducem la cunoştinţă bucuria deschiderii oficiale a staţiei Antena 3 Iaşi, operator Apollonia TV, în 17 decembrie 2023, orele 16:00, sala Chopin, Congress Hall Palas Iaşi.

Antena 3 Iaşi, operator Apollonia TV a apărut din dorința de a oferi informație diversă, echilibrată și documentată cetățenilor județului Iasi, într-un concept îmbunătățit de televiziune regională, într-o paletă diversificată de programe: emisiuni informative, reportaje, documentare, interviuri, dezbateri pe subiecte de interes public major.

Publicul țintă al staţiei Antena 3 Iaşi, operator Apollonia TV îl constituie locuitorii județelor Iași, Botoşani, Bacău, Neamţ şi Vaslui care vor avea acces la programul regional prin intermediul rețelelor de cablu RCS-RDS, Orange, Vodafone.

Misiunea noastră derivă din dreptul publicului de a primi informații din toate domeniile (politic, economic, administrativ, social, etc.), oferite corect și nepărtinitor, astfel încât acesta să-și poată forma o opinie realistă și critică despre societatea în care trăiește, precum și despre activitatea autorităților publice locale și centrale. Rolul presei de câine de pază al democrației, dar și de apărător al drepturilor cetățenilor, ne obligă să venim în întâmpinarea lor cu știri aplicate pe nevoia de informație pe care aceștia o au, dar și să purtăm un dialog permanent cu publicul nostru. De asemenea, promovarea istoriei, culturii și tradițiilor regionale vor fi mereu în centrul atenției.

Strategia editorială a postului de televiziune Antena 3 Iaşi, operator Apollonia TV este construită în jurul conceptului de televiziune regională care aduce telespectatorului informația din zona sa de proximitate, dar fără să excludă informațiile de interes general (național).

 

Antena 3 Iaşi, operator Apollonia TV va oferi știri de interes regional și național din toate domeniile, pentru informarea corectă a locuitorilor județului Iași, într-un conținut media cât mai divers. Programele difuzate vor fi în totalitate producții proprii, realizate în studioul propriu din Iași, dar și pe teren, în toate punctele de interes pentru public.

Antena 3 Iaşi, operator Apollonia TV își propune să difuzeze următoarele tipuri de emisiuni: informative, de tip dezbatere/talk-show, culturale, educative și de divertisment. Programul regional de televiziune produs și asamblat în studioul din Iași va fi transmis prin intermediul rețelelor de comunicații electronice, de către operatorii CATV din județul Iași.