Compania aeriană Georgian Wings va opera zboruri pe direcția Chișinău – Tbilisi

MOLDPRES/. Compania aeriană Georgian Wings va opera zboruri pe ruta directă Chișinău – Tbilisi. Primele curse vor fi efectuate pe data de 20 februarie 2024. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, transmite MOLDPRES.

„Prieteni, încă o știre bună la sfârșit de săptămână. Georgian Wings tocmai a anunțat că va opera ruta directă Chișinău – Tbilisi, în fiecare marți și sâmbătă. Primele zboruri vor fi efectuate pe data de 20 februarie 2024. Biletele pot fi deja cumpărate. Călătorii frumoase tuturor”, a afirmat Andrei Spînu.

La începutul lunii decembrie, o altă companie aeriană a anunțat că va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Aceasta este Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, care va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Totodată, la mijlocul lunii noiembrie, compania low-cost Wizz Air a informat că revine în R. Moldova și va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău – Londra.