Costel Alexe: Iașul este un județ frumos și îmi doresc să îl descopere cât mai mulți români și turiști străini

Iașul este un județ frumos și îmi doresc să îl descopere cât mai mulți români și turiști străini, precizeaza presedintele CJ Iasi Costel Alexe. Acesta informează că a organizat o întâlnire cu autorități și factori de decizie din domeniul turismului pentru a discuta despre cum se poate  îmbunătăți accesibilitatea către obiectivele turistice și istorice din județul Iași.
„Având în subordine Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Iași, putem contura la Consiliul Județean Iași o strategie de modernizare a infrastructurii rutiere astfel încât să facilităm accesul către patrimoniul județului.
Printre primele direcții strategice pe care le-am identificat se numără: modernizarea/reabilitarea a 37 de km de drum județean; preluarea a 19 km de drum comunal/local și modernizarea acestora; instituirea semnalizării rutiere cu panouri de informare turistică.Valorificarea potențialului turistic al județului Iași este o prioritate pentru această AdministratieLiberala”, afirmă presedintele CJ Iasi Costel Alexe.