9 ani de la primul zbor al Wizz Air pe IASI Airport

Se împlinesc 9 ani de la primul zbor al Wizz Air pe IASI Airport.  „Astăzi sărbătorim nu doar acest moment simbolic, ci și frumoasa colaborare pe care o avem cu operatorul aerian, care a evoluat într-un ritm foarte dinamic în ultimii ani.
Wizz Air are la Iași cea mai importantă bază operațională din regiunea de Nord-Est și asigură legătura cu marile centre urbane europene, prin diversitatea de curse aeriene directe.
Îmi doresc, și am speranța că așa se va întâmpla, ca parteneriatul cu Wizz Air să se dezvolte cât mai mult. Perspectivele pe care le vom crea odată cu operaționalizarea noului terminal vor sta la baza unei relații puternice prin care vom îmbunătăți și diversifica serviciile pe care le oferim pasagerilor care aleg Aeroportul Iași.
Expansiunea strategică a companiei aeriene a conectat Iașul cu 12 țări, oferind o gamă variată de 23 de destinații pentru vacanțe, city-breakuri și diverse alte călătorii pline de aventuri. Astfel, Wizz Air deține o cotă de piață de peste 80% în Iași, cu rute populare printre care se numără Londra, Milano, Roma și Bruxelles”, precizează Costel Alexe, președintele CJ Iași.