AUR: Despre existenţa unui dosar privind aşa-zise fapte de ”coruperea alegătorului” am aflat din presă

Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) susţin marţi, într-un comunicat de presă, că nu cunosc conţinutul dosarului privind ”aşa-zise” fapte de „coruperea alegătorului” pe numele liderilor AUR, afirmând că au aflat din presă despre acest demers, pe care îl cataloghează drept „o invenţie”, un mod „în care sistemul speră să câştige alegerile şi în 2024” şi „să oprească AUR”.

„Am atras atenţia încă din 2023 că în anul electoral 2024 se vor inventa tot felul de lucruri în ceea ce priveşte AUR doar pentru a ne defăima, pentru a ne opri. Observăm că acest lucru se întâmplă încă din primele zile ale anului electoral 2024. (…) Despre existenţa unui dosar privind aşa-zise fapte de ‘coruperea alegătorului’ am aflat din presă. Nu cunoaştem conţinutul plângerii, deci nu putem oferi detalii asupra unor lucruri pe care nu le ştim (…). Vedem că acesta este modul în care sistemul speră să câştige alegerile şi în 2024, modul în care vor să oprească AUR”, se afirmă în comunicatul AUR.

Potrivit sursei citate, AUR nu poate fi eliminat „printr-o hârtie venită la ordinul domnului Ciolacu” pentru „coruperea alegătorilor”.

„Nu ne vor intimida, ci, din contră, vom merge până la capăt. Dacă aşa se gândesc ei că o să ne elimine, printr-o hârtie venită la ordinul domnului Ciolacu pentru ‘coruperea alegătorilor’, înseamnă că ştiu că vor pierde alegerile, sunt conştienţi că românii s-au săturat de ei după 34 de ani de batjocură”, se mai arată în comunicatul AUR. AGERPRES