Compania de Transport Public Iasi continuă să acționeze pentru a asigura viabilitatea liniilor de tramvai

În a treia zi cu condiții meteo dificile, echipele de la Compania de Transport Public Iasi continuă să acționeze pentru a asigura viabilitatea liniilor de tramvai, a macazurilor și rețelei de fir contact și curățarea stațiilor și peroanelor.
❄️Chiar dacă temperatura înregistrată astăzi dimineață a fost de -17 grade Celsius, angajații CTP au intervenit punctual pentru a rezolva imediat următoarele situații: rețea ruptă în zona Țesătura, cale rulare înghețată în zona Canta, macazuri înghețate, autoturisme parcate în gabaritul liniei de tramvai.
”Vă rugăm să acceptați scuzele noastre pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru remedierea situațiilor care duc la disfuncționalități în circulația mijloacelor de transport, precizează Compania de Transport Public Iasi.
☎️Eventualele probleme legate de circulația mijloacelor de transport public pot fi sesizate la numerele de telefon ale Companiei de Transport Public SA 0800.110.427, pe pagina de internet a companiei http://sctpiasi.ro și pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/ctpiasi.