Winter Sale continuă la Palas! Găsești reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse ale brandurilor tale preferate

 

 

În Palas Mall, brandurile propun oferte de neratat în această perioadă! Fii pregătit să te bucuri de reduceri semnificative, care ajung și până la 50% la o varietate de produse! Pentru o sesiune de shopping reușită, consultă catalogul online!

Palas ți-a pregătit o expe, Intimissimi, Jolidon, LC Waikiki, Primige Store, Tezyo, Tommy Hilfiger te întâmpină cu promoții și în luna februarie. Și celelalte branduri din Palas propun oferte, iar tu trebuie doar să le descoperi.

Află cele mai noi tendințe în materie de make-up, alegând palete de machiaj, rujuri, fonduri de ten sau farduri de obraz cu aspect mat sau strălucitor de la Meli Melo, Pupa Milano și Sephora!

Și brandurile cu articole sportive încă au promoții, astfel că la Hervis și Intersport ai reduceri și în luna februarie. Fitness, yoga, fotbal, baschet, volei, indiferent de sportul practicat de tine, în locațiile de profil vei găsit tot ce ai nevoie, la un super preț.

Consultă catalogul online cu reduceri și bucură-te de Winter Sale, la Palas!

riență de cumpărături care să îți împlinească dorințele și îți aduce articolele preferate la prețuri reduse semnificativ, dar și momente pline de entuziasm.

Explorează universul cumpărăturilor, optând pentru selecția diversificată de produse reduse cu până la 50%  din categoriile îmbrăcăminte și încălțăminte. Branduri cum sunt Anna Cori, BOSS, Calvin Klein, Il Passo