Costel Alexe: PNL Iași a reușit să ofere județului nostru un parteneriat solid și onest între Consiliului Județean și Primăria Municipiului Iași

𝐍𝐮 𝐯𝐨𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐦 𝐜𝐚̆ 𝐈𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐦𝐚̂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐞 𝐟𝐚̆𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐜𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞, 𝐢𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚̆𝐦 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, precizează președintele CJ Iași Costel Alexe. Acesta a anunțat că în prezența Președintelui Senatului României, Nicolae Ionel Ciucă, a miniștrilor liberali Adrian Ioan Veştea, Raluca Turcan, Ligia Deca, Mircea Fechet, a europarlamentarilor Dan Motreanu, Vasile Blaga și Rares Bogdan, a vicepreședintelui Camerei Deputaților Lucian Bode și a peste 600 de aleși locali, a avut loc ședința Colegiului Director Județean al PNL IASI, o întâlnire importantă și de bun augur la începutul acestui an electoral.
„Am spus-o de nenumărate ori și nu greșesc dacă mă repet: PNL Iași este cel mai puternic partid din județ, cu cel mai mare număr de primari și aleși locali, cu oameni profesioniști și dedicați atât în Consiliul Județean Iași, cât și la Primăria Municipiului Iași și sunt convins că vom reuși să câștigăm toate rundele de alegeri, prin unitate și determinare.
Dezideratul nostru este să continuăm și pentru următorii ani drumul pe care l-am început pentru că faptele vorbesc de la sine. După 30 de ani în care Iașul a fost ținut în subdezvoltare, județul nostru are astăzi în implementare proiecte concrete și sustenabile, iar realizarea autostrăzilor, investițiile în spitale sau modernizarea infrastructurii școlare nu sunt doar schițe ale unor programe de guvernare, ele au devenit fapte prin munca consecventă a întregii echipe liberale.
Obiectivele asumate de noi în programul de guvernare locală și pentru care am primit votul de încredere sunt acum angajamente îndeplinite, iar asta se datorează și interesului guvernului liberal față de Moldova, pentru dezvoltarea unei regiuni ce se dovedește a fi un pilon important pentru economia țării.
Astăzi, după 3 ani de administrație liberală la cârma județului Iași am reușit să finalizăm în totalitate modernizarea celui mai mare spital pentru copii și în același timp să construim cea mai mare Unitate de Primiri Urgențe la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, să finalizăm Axa Rutieră Strategică Iași – Suceava, să redăm strălucirea culturală a Iașului prin reabilitarea clădirilor ce pun în valoarea patrimoniul și să facem pași importanți în procesul de construire a parcurilor industriale care vor deveni motor al economiei ieșene.
După doar 3 ani de preocupări și investiții consistente, IAȘUL este astăzi un exemplu de bună practică în administrația publică locală!
PNL Iași a reușit să ofere județului nostru un parteneriat solid și onest între Consiliului Județean și Primăria Municipiului Iași. Putem vorbi astfel despre reabilitarea Filarmonicii, despre construirea unui nou sediu al Operei, despre construirea sălii polivalente sau despre un aeroport modern, al doilea ca mărime din țară, care să corespundă nevoilor resimțite și pe care îl vom operaționaliza în luna mai.
PNL a fost și va rămâne un partid puternic, rămâne doar în sarcina noastră să susținem idealurilor care ne-au adus în marea familie liberală și să ne găsim motivația pentru a contribui la o comunitatea așa cum ne dorim”, subliniază liberalul Costel Alexe.