Aeroportul Internațional Iași este un partener credibil și serios pentru operatorii aerieni

Președintele CJ Iași Costel Alexe a  avut o întâlnire cu Gergely Csende, Airport Development Manager la Wizz Air, alături de directorul aeroportului Romeo Vatră și vicepreședintele Marius Sorin DANGĂ pentru a discuta despre planurile de dezvoltare ale Wizz Air la Iași.
”Odată cu operaționalizarea noului terminal T4, din 31 martie, vom oferi o experiență de călătorie nouă pasagerilor și condiții moderne, dar prioritatea noastră rămâne să dezvoltăm în continuare aeroportul, să diversificăm numărul curselor și să facem cât mai accesibil accesul direct din Iași către Europa și întreaga lume.
Wizz Air are alocate cinci aeronave bazei sale din Iași și operează curse pe 22 de destinații externe directe de pe IASI Airport.
Aeroportul Internațional Iași este un partener credibil și serios pentru operatorii aerieni, iar rezultatele excepționale înregistrate în ultimii trei ani ne dau încredere că putem continua în acest ritm, consolidând poziția aeroportului de autostradă aeriană a Moldovei”,precizează Președintele CJ Iași Costel Alexe.