Economisiți bani călătorind cu CTP Iași

Compania de Transport Public Iași vă oferă o opțiune ieftină și confortabilă pentru a ajunge la destinație.
Cu un bilet de transport în comun, care costă doar 3,5 lei, puteți călători timp de două ore în oraș și economisi bani în bugetul familiei. Pentru comparație, o cursă cu taxiul din zona centrală până la Aeroport costă de zece ori mai mult decât achiziționarea unui bilet de călătorie.
 CTP a efectuat un test pentru a  demonstra cât de eficientă este opțiunea oferită. Urmărind clipul video (https://www.facebook.com/ctpiasi/videos/1765170887327496) , puteți observa că atât autobuzul nostru, cât și taxiul parcurg aceeași distanță în aproximativ 20 de minute. Cu toate acestea, avantajul major este că biletul de transport în comun este valabil timp de două ore, astfel încât puteți merge să vă conduceți apropiații la Aeroport, să vă întoarceți folosind același bilet sau să faceți alte opriri pe traseu.
🚌 Pentru a ajunge de la Gară la Aeroport, puteți folosi autobuzul expres 50, care oprește în următoarele stații: Gară, Piața Unirii, Târgu Cucu, Str. Moara de Vânt (stație facultativă) și Aeroport. Pe sensul opus, autobuzul oprește în stațiile: Aeroport, Târgu Cucu, Piața Independenței și Gara. Autobuzele circulă non-stop, cu plecări din 30 în 30 de minute de la Gara și Aeroport.
În autobuzele de pe traseele 50, de la șofer, puteți achiziționa biletul pentru o călătorie, iar după validare, acesta poate fi utilizat timp de 120 de minute pentru oricâte călătorii cu mijloacele de transport ale CTP Iași, pe orice traseu în zona urbană.