𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗖𝗿𝘂𝗰𝗶𝗮𝗻𝘂, 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹𝗶 𝗣𝗦𝗗 𝗜𝗮𝘀̦𝗶: ,,TIMOFCIUC, MOFTUL LUI CHIRICA”

Consilierul local Răzvan Timofciuc a fost ales, luni, viceprimar al municipiului Iaşi, el fiind propus pentru această funcţie de edilul PNL Mihai Chirica. El a fost votat ca viceprimar de consilierii PNL şi PMP, în timp ce reprezentanţii PSD şi USR au refuzat să participe la vot.

Alegerea lui Răzvan Timofciuc în funcţia de viceprimar a dus şi la formarea unei noi majorităţi în Consiliul Local.

PNL şi PMP au împreună cu Timofciuc 14 voturi în Consiliul Local, în timp ce USR a rămas cu opt voturi, iar PSD cu cinci.

”Pentru cine nu știe, „noul” viceprimar, Răzvan Timofciuc, e un alt USR-ist, exclus și el din partid, la fel ca domnul Baciu. Veșnic adversar al lui Mihai Chirica în ședințele de consiliu (acum, aliatul său), Timofciuc a criticat la sânge bugetul local, ani la rând. Astăzi, a votat adoptarea bugetului fără ca măcar să clipească. A votat un buget toxic pentru Iași, care pare mai degrabă încropit pentru a servi unor interese individuale și nu întregii comunități ieșene.
Echipa social-democrată a propus 60 de amendamente menite să repare acest buget și să producă schimbări pozitive concrete în viața ieșenilor. Din cele 60, nici măcar unul nu a fost aprobat de „noua” majoritate PNL – USR – PMP din Consiliul Local. Rezultatul: un buget păgubos pentru ieșeni, care prevede cheltuieli uriașe de funcționare, în detrimentul investițiilor de interes public. Un buget aprobat grație votului decisiv dat de Timofciuc, vot cumpărat cu funcția de viceprimar.
Toate acestea spun multe despre calitatea sa morală. Dar și despre Mihai Chirica. Ani la rând, Timofciuc și Chirica au fost ca Tom și Jerry. Astăzi, începe un nou episod, unul în care cei doi fac pace și devin prieteni. Totul până la „cașcaval”.
Stimați ieșeni, alegerea domnului Moftciuc, pardon… Timofciuc în funcția de viceprimar demonstrează că alianța PNL-USR-PMP funcționează și uneltește în continuare la Iași. Iașul are deja trei ani de când este condus de această alianță a intereselor private.
Îndrăznesc să întreb, stimați ieșeni: este Răzvan Timofciuc potrivit pentru această responsabilitate și demn de funcția de viceprimar al Iașului? Sau e doar moftul lui Mihai Chirica?”, afirmă 𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗖𝗿𝘂𝗰𝗶𝗮𝗻𝘂, 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹𝗶 𝗣𝗦𝗗 𝗜𝗮𝘀̦𝗶.