Costel Alexe: În mandatul 2020 – 2024, PNL IASI are cel mai mare număr de tineri care sunt aleși locali și noi

Președintele CJ Iași Costel Alexe s-a întâlnit în acest weekend cu peste 500 de tineri liberali din județul Iași în cadrul Colegiului Director Județean (CDJ) al TNL-IASI, unde s-a aprobat alegerea lui Ștefan Cernea în funcția de președinte interimar al echipei Tineretului Național Liberal Iași.
”Le mulțumesc tuturor tinerilor liberali pentru că sunt parte a poveștii în care reușim să dezvoltăm Iașul, să construim o comunitate puternică și unită și să ne îndeplinim obiectivele majore pentru care ieșenii ne-au acordat toată încrederea.
Politica are nevoie de ei, tinerii, care aleg să se implice și să construiască societatea de mâine și sunt convins de faptul că modul în care va arăta politica în viitor depinde doar de ei. Vor avea de depășit provocări, dar vor avea și multe oportunități, pentru că Partidul Național Liberal sprijină și promovează tinerii.
În mandatul 2020 – 2024, PNL IASI are cel mai mare număr de tineri care sunt aleși locali și noi, la Consiliul Județean Iași, avem o echipă tânără atât în executiv, cât și în legislativ.
După doar trei ani de preocupări și investiții consistente, IAȘUL este astăzi un exemplu de bună practică în administrația publică locală, iar tinerii. sunt parte a acestei echipe. Și nu sunt doar parte, sunt motorul organizației PNL Iași, iar datorită lor vom reuși să continuăm proiectul liberal pentru dezvoltarea județului Iași.
Sunt alături de ei și îi asigur că vor găsi în mine un prieten, un camarad!
Mult succes, Stefan Cernea și întreaga echipă! Felicitări, Codrin Lupu pentru frumoasa organizație de tineret pe care ai format-o!”, precizează Costel Alexe.