Iașul, apreciat și premiat la nivel european

În ultimii ani, Iașul a devenit unul dintre cele mai premiate orașe ale României, la nivel național și internațional, în domenii dintre cele mai variate. Capitală Istorică și Oraș Regal, Capitală Culturală, dar și Centru al Ortodoxiei, Iașul a început să performeze și în economie, cu precădere în industriile creative și IT, dar și în turism sau dezvoltare urbană. Explicația pentru această schimbare în bine a Iașului se bazează pe inițiative originale, pe echipe performante, precum și pe relațiile excelente între Primăria Municipiului Iași și mediul cultural, academic și cel de business.
„Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care și-au adus contribuția la această veritabilă renaștere a Iașului și îi asigur că Primăria și eu, ca primar, vom continua să susținem din toate puterile direcția de dezvoltare inovativă, dar și inițiativele cetățenești care-și propun să facă din Iași unul dintre cele mai apreciate orașe ale Uniunii Europene”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Lista premiilor, titlurilor și distincțiilor obținute de Municipiul Iaşi şi de primarul Mihai Chirica poate fi consultată aici: http://tinyurl.com/yzkmxbft