Patinoarul Palas Ice este deschis până la finalul săptămânii! Vino să te bucuri de ultimele zile magice pe gheață, în acest sezon!

Cum primăvara se apropie, patinoarul Palas Ice urmează să se închidă duminică, 25 februarie 2024, așa că vino să te bucuri de magia unuia dintre cele mai populare sporturi de iarnă! Prețul unui bilet pentru copii este de 20 de lei, iar pentru adulți 25 de lei.

 

Mai sunt câteva zile în care patinatorii își pot pune în valoare mișcările pe gheață. Patinoarul din Ansamblul Palas se va închide în această duminică, așa că ești așteptat împreună cu prietenii sau familia să vă bucurați împreună de momente magice.

Poți să îți achiziționezi biletele, dar și să închiriezi patinele online, accesând site-ul https://patinoar.palasmall.ro/O sesiune de patinaj are 90 de minute.

Palas Ice are un program personalizat, astfel că până vineri este deschis de la ora 12:00până la 21:30. Sâmbătă și duminica este deschis în intervalul orar 12:00 – 21:30, de la 09:30 având loc cursuri pe gheață. Dacă încă nu ai învățat să patinezi, încă mai ai o șansă, pentru că sâmbătă și duminică au loc cursurile pentru începătoriîn intervalul orar 09.30 – 10.20Participarea la cursul de începători sau hochei se face prin înscriere în avans la: 0744.628.162.

Sâmbătăîn intervalul orar 10.30 – 11.20, are loc și ultimul curs de hochei, cu tinerii care s-au pregătit în acest sezon pe patinoarul Palas Ice.

 

Rămâi mereu conectat cu ultimele noutăți din Palas, urmărind pagina de Facebook și Instagram!