Partidul Național Liberal își propune câștigarea la Iași a unui număr 60 de primării

Alexandru Muraru, președintele PNLIasi anunță că a avut, în weekend, o nouă întâlnire cu primarii PNL Iași. În cadrul acestei întâlniri s-a discutat despre proiecția alegerilor din acest an, dar și despre bilanțul administrativ după aproape patru ani de AdministrațieLiberală la Iași.
„Primarii liberali sunt cartea de vizită a PNL IASI și cei care promovează administrația performantă și eficientă în comunitățile pe care le conduc. De aceea, Partidul Național Liberal își propune câștigarea la Iași a unui număr 60 de primării și cât mai multe majorități în consiliile locale. De asemenea, pentru 2024, filiala județeană a PNLIasi are o serie de obiective foarte clare: câștigarea alegerilor europarlamentare, parlamentare, prezidențiale și locale, păstrarea Consiliului Județean Iași, Primăriei municipiului Iași, Primăriei Municipiului Pașcani și Primăriei orașului Podu Iloaiei.
Spre deosebire de adversarii noștri politici la Iași, măcinați de conflicte interne, de agitația listelor electorale, de boicoturi și sabotaje, lipsiți de vlagă și de viziune, PNL Iași pleacă în această campanie cu un mare avantaj iar acesta este relația de foarte bună pe care o avem în interiorul filialei, între liderii PNL Iași, parlamentari, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali și fiecare membru care își poate aduce contribuția la succesul nostru comun”, precizează Alexandru Muraru.