Vrei să afli care sunt secretele pralinelor belgiene de la unul dintre cei mai renumiţi artişti ciocolatieri din lume? Vino miercuri, la Palas!

Eşti pasionat de ciocolată? Vrei să vezi live cum se prepară pralinele belgiene? Vino miercuri, 28 februarie 2024, în locația Leonidas din Palas, la un atelier delicios şi aromat susţinut de Maîtres Chocolatier Daniel Stallaertstar culinar în Belgia, recunoscut şi apreciat de Académie Culinaire de France.

 

O experiență delicioasă, de unde vei pleca nu doar cu zâmbetul pe buze, ci și cu gustul dulce al celei mai fine praline belgiene, te așteaptă în PalasMiercuri, 28 februarie, în intervalul orar 11.00 – 20.00, maestrul ciocolatier Leonidas Daniel Stallaert va susține câteva sesiuni demonstrative „How it’s made”. Acesta va împărtăși cu cei curioși tainele realizării pralinelor Coeur Framboise. Atelierul are loc în locația Leonidas de la etajul Palas.

Maîtres Chocolatier Daniel Stallaert este cunoscut drept unul dintre cei mai buni artiști de ciocolată din lume, un star culinar, mai ales în Belgia. În fiecare lună, Daniel îi furniza Prințesei Diana aproximativ un kilogram de ciocolată artizanală. În februarie 2022, expertiza lui Daniel Stallaert a fost recunoscută și consacrată printr-o diplomă de la înalta autoritate a Académiei Culinaire de France, recunoașterea supremă pentru orice bucătar sau patiser.

Vino miercuri, în Palas și vezi live cum se fac cele mai speciale praline și descoperă poveștile spuse de unul dintre cei mai cunoscuți ciocolatieri la nivel internațional!