Şoşoacă: SPP mi-a spus că am primit un plic suspect; probabil că este vorba de hărţuire

Senatoarea Diana Iovanovici – Şoşoacă a declarat, marţi, după ce cu o zi în urmă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect”, că nu s-a mai confruntat vreodată cu această situaţie şi că ar fi vorba de „o răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani”.

Ea a amintit că luni dimineaţă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect” care conţine „o substanţă granulată”. Şoşoacă a spus că plicul a rămas pentru analiză şi se va interesa de rezultat.

„Cei de la SPP m-au sunat la 8 dimineaţa şi mi-au spus că este un plic suspect. Este prima oară în viaţa mea când mă confrunt cu aşa ceva. Nici clienţii mei nu s-au confruntat. Le-am spus şi colegilor parlamentari, nici ei nu au primit aşa ceva vreodată sau nu au auzit. Dar e firesc, când te lupţi cu sistemul. (…) După ce voi termina şedinţa de plen voi lua legătura cu SPP şi o să văd ce s-a mai întâmplat între timp. Mi s-a spus că conţine nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea mea şi a celor din jurul meu. (…) Este un plic normal. L-am vazut în cutie. Nu ai voie să pui mâna pe el”, a explicat Şoşoacă, la Senat.

Întrebată de unde a venit plicul, ea a precizat: „Pe ruta unui penitenciar. Cam cum se întâmpla înainte de 1989. (…) Probabil că se mai poartă încă aceste situaţii. Probabil că este vorba de o hărţuire şi o încercare de instituire a unei temeri. (…) Hai s-o atacăm în unanimitate pe Şoşoacă, pentru că şi ea a atacat sistemul timp de timp ani. Este o răzbunare a sistemului, dar nicio problemă că Diana Iovanovici – Şoşoacă este cea mai puternică femeie”. AGERPRES