Drulă: Premierul Ciolacu m-a atacat că mă pricep la toate, dar Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat, miercuri seara, la afirmaţia privind compararea sa cu ‘Mirel din Turnu Măgurele’ de către liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, susţinând că acesta din urmă „nu se pricepe la mai nimic”.

„Înţeleg că premierul Ciolacu m-a atacat (…) că mă pricep la toate. Nu ştiu dacă e aşa, dar ştiu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic. (…) Marcel de la Buzău încearcă şi o glumă de maidan şi mă face Mirel din Turnu Măgurele. (…) Dar la ce se pricepe Marcel? Tocmai ne-a dat cea mai mare inflaţie din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocraţie sufocantă. Antreprenorii sunt trataţi drept infractori şi ameninţaţi cu arma de ANAF”, a scris Drulă, pe pagina sa de Facebook.

 


Într-o emisiune la România TV, premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat că pentru el nu este nicio diferenţă între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna şi Dacian Cioloş, pe care i-a comparat cu „Mirel din Turnu Măgurele„, adică se pricep la toate, dar nu vin cu nicio soluţie.

„Aţi văzut în ultimul timp vreo soluţie de la Simion? Aţi văzut să aibă un dialog coerent despre economie, despre ce se întâmplă în România? (…) Eu nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Spuneţi-mi şi mie, ce au lăsat în ţara asta? Unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, au lăsat spitale în flăcări, nu am văzut nimic făcut, zero fonduri europene. E pentru prima oară când închidem un exerciţiu financiar cu 95%. Zero autostrăzi, mergea cu ranga să distrugă nu ştiu ce chioşcuri… Îi compar cu Mirel din Turnu Măgurele (personaj imaginar din melodia ‘Macarena’ recent lansată de solista Erika Isac – n.r.). Cam ăsta e stilul. Se pricep la toate, le ştiu pe toate, dar nu vin cu nicio soluţie”, a spus Ciolacu. AGERPRES