Marcel Ciolacu: Preşedinta Parlamentului European – un prieten apropiat al României

Premierul Marcel Ciolacu a avut, miercuri, o întâlnire cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, pe care a numit-o „un prieten apropiat al României” şi cu care a discutat despre importanţa menţinerii coaliţiei democratice din PE şi a stabilităţii guvernamentale, pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea ţării noastre.

„Preşedintele Parlamentului European este un prieten apropiat al României. Am discutat astăzi cu doamna Roberta Metsola despre importanţa menţinerii coaliţiei democratice din Parlamentul European şi a stabilităţii guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a menţionat că a mulţumit Parlamentului European pentru sprijinul acordat aderării României la spaţiul Schengen şi a subliniat nevoia unor măsuri cât mai concrete pentru creşterea nivelului de trai la nivel european.

„De asemenea, problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, la fel ca şi subiectul incluziunii tinerilor”, a transmis Ciolacu. AGERPRES