Peste 40 de instituţii de învăţământ superior din 12 ţări, la The International University Fair

Peste 40 de universităţi şi instituţii de învăţământ superior din 12 ţări vor fi prezente, în zilele de 16 şi 17 martie la Bucureşti şi pe 19 martie la Timişoara, la The International University Fair, unde elevii şi studenţii pot aplica şi poţi fi admişi pe loc la un program de licenţă sau masterat în Germania, Olanda, Irlanda, Belgia, Elveţia sau România.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor transmis joi AGERPRES, cei interesaţi de studii la o universitate internaţională pot alege dintre cele peste 30 de programe de licenţă şi masterat pe care le pun la dispoziţie SRH Berlin University (Germania), Rotterdam Business School (Olanda), Avans University of Applied Sciences (Olanda), Fontys University of Applied Sciences (Olanda), Griffith College Dublin (Irlanda), Artevelde University of Applied Sciences (Belgia), Business and Hotel Management School (Elveţia), EA – The Entrepreneurship Academy (România).

În plus, elevii de clasa a XI-a pot beneficia şi ei de admitere pe loc la The Entrepreneurship Academy, singura facultate de business aplicat din România.

Conform organizatorilor târgului, procesul de admitere este unul simplificat.

Astfel, pentru a se putea înscrie la evenimentul de admitere pe loc, elevii, absolvenţii şi studenţii trebuie să urmeze câţiva paşi: să se înscrie la evenimentul IUF Bucureşti, să deschidă e-mailul de confirmare a înregistrării, să îşi rezerve un loc pentru interviu şi să pregătească un dosar minimal de admitere care include diploma/adeverinţa de bacalaureat (opţional, dacă există), certificatul de engleză (opţional, dacă există), foaia matricolă, copie de buletin (ID).

Pentru a alege programul de studiu potrivit cei înregistraţi la Spot Admissions vor avea sprijin gratuit din partea unor consilieri educaţionali experimentaţi.

Anual, peste 20.000 de elevi, studenţi, profesori şi părinţi participă la The International University Fair pentru a afla direct de la reprezentanţii acreditaţi ai universităţilor informaţii despre programele de studiu disponibile în România şi în străinătate, burse, surse de finanţare, oportunităţi de angajare. AGERPRES