Descoperă oferta de prânz de la restauratul Treevi Pizza al Taglio din Palas Campus!

                                

Indiferent că lucrezi sau nu în clădire, Palas Campus te așteaptă să te relaxezi împreună cu prietenii la unul dintre restaurantele din proiectul aflat pe strada Sf Andrei. Printre locațiile de la parter se află și Treevi Pizza al Taglio, un lanţ de pizzerii apreciat pentru preparatele sale cu gust autentic italienesc. Mai mult, Treevi vine cu oferte de business lunch, de la 24,99 de lei. În weekend, parcarea la Palas Campus este gratuită.

O nouă locație, unde ai parte de o experiență autentică, s-a deschis în Palas Campus. Treevi Pizza al Taglio are o varietate de sortimente de pizza gătite după rețete tradiționale, dar și ciorbe pentru cei care își doresc să savureze gusturi autohtone. Restaurantul din Palas Campus are în meniul său și oferte de business lunch: o felie de pizza și o ciorbă costă 24,99 de lei, iar un Duo Packdouă felii de pizza și un sos24,99.*

Reţetele reprezintă unul dintre punctele forte ale Treevi, aspect ce atrage din ce în ce mai mulţi clienti dornici să încerce un preparat inedit pentru piaţa naţională. Conceptul de „al taglio” vine în întâmpinarea celor care vor să se bucure de mai multe sortimente de pizza, astfel că pot să își aleagă din oferta Treevi: Afumicata, Amatriciana, Capricciosa, Margherita, Diavola și multe altele. Numitorul comun: ingredientele savuroase şi gustul apetisant.

Design-ul interior al locației aminteşte de  stilul mediteraneean, fiind un loc cozy și prietenos, cu accente din lemn și lumini calde. Treevi Pizza al Taglio este deschis de luni până duminica, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

 

Palas Campus este uşor accesibil direct de pe strada Palat prin intermediul noii artere rutiere amenajată de IULIUS, fiind situat la intersecţia străzilor Sf. Andrei, Iancu Bacalu, Tănăsescu şi Buznea. Peste 140 de locuri de parcare sunt disponibile pentru publicul larg. În timpul săptămânii, prima oră de parcare este gratuită. În weekend, parcarea este gratuită.

Mai mult decât o clădire de birouri, Palas Campus este un loc agreabil de relaxare împreună cu prietenii, cu numeroase servicii utile zilnic: restaurante, cafenele, centru de fitness, centru medical, laborator de analize, curățătorie etc.