Sfințirea Clinicii „Veronica”

Ziua Internațională a Femeii a adus și un eveniment așteptat și emoționant: sfințirea Clinicii „Veronica” din Tudor Vladimirescu de către Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.
Rod al muncii neobosite a bine-cunoscutului părinte Dan Damaschin, omul atâtor fapte bune, și al Asociației „Glasul Vieții”, Clinica „Veronica” este singurul spital gratuit din România pentru mamele și copiii nevoiași, pentru tinerele însărcinate fără posibilități financiare, pentru studenți defavorizați și pentru persoane care provin din centre de plasament.
În doar un an de muncă susținută, cu sprijinul a mii de donatori cu suflet mare, în locul unui fost hotel a fost amenajată o clinică modernă cu parter și patru etaje, cu 24 de cabinete medicale din principalele specializări (pediatrie, stomatologie, medicină internă, cardiologie, obstetrică-ginecologie etc.) și o secție de imagistică ultra modernă.
„Părintele Dan Damaschin ne-a demonstrat, încă o dată, că împreună putem face nu doar fapte bune, ci și reda dreptul la sănătate pentru mii de oameni sărmani, mame și copii aflați în dificultate.
Ori de câte ori descopăr astfel de inițiative care așază în centrul lor iubirea pentru aproapele nostru, acestea se bucură de sprijinul meu necondiționat!
Clinica „Veronica” este încă un astfel de demers generos, cu atât mai emoționant cu cât beneficiarii lui sunt mamele și copiii vulnerabili, care vor și trebuie să trăiască într-o lume mai bună!
Clinica a fost construită și funcționează cu ajutorul donațiilor, așa că vă îndemn să contribuiți în continuare la binele aproapelui nostru!”, a spus primarul Mihai Chirica.