Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit cu câțiva participanți de seamă la Congresul cu tema „Impactul tehnologiilor digitale în stomatologia contemporană”

Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit cu câțiva participanți de seamă la Congresul cu tema „Impactul tehnologiilor digitale în stomatologia contemporană”, organizat în aceste zile de Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și Colegiul Medicilor Stomatologi Iași.
Edilul s-a reîntâlnit cu prof. univ. dr. Stella Chaushu, prodecan al Facultății de Medicină Dentară „Hadassah” din cadrul Universității Ebraice din Ierusalim, căreia, anul trecut, i-a acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași, odată cu primirea titlului de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.
Totodată, primarul i-a cunoscut pe prof. univ. dr. Nardi Casap – Caspi de la aceeași universitate din Ierusalim, prof. univ. dr. Livia Ottolenghi, prodecan al Facultății de Medicină și Stomatologie din Sapienza Università di Roma, și prof. univ. dr. decan al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină din Sofia.
„Iașul și România au mare nevoie de personal medical de calitate, dar și de manifestări științifice de calibru, care să pună în contact specialiștii noștri cu personalități din străinătate. De aceea, administrația locală va fi mereu un partener loial, care se va implica cu toate puterile în rezolvarea problemelor sistemului medical, dar, în același timp, și în promovarea valorilor acestuia!”, a transmis primarul Mihai Chirica.