Fundația Star of Hope Romania a dat startul campaniei „O comunitate fără bariere”

Cu ocazia Zilei Internaționale a Sindromului Down (21 martie), Fundația Star of Hope Romania a dat startul campaniei „O comunitate fără bariere”, care se va desfăşura în perioada 20 martie – 22 aprilie 2024 în vederea conștientizării comunității cu privire la importanța acceptării și integrării persoanelor cu sindrom Down și autism.
„Comunitatea ieșeană trebuie să devină un model de solidaritate, incluziune și responsabilitate socială! Iată crezul nostru! De aceea, Primăria Municipiului Iași și-a propus să fie întotdeauna alături atât de oamenii în suferință, cât și de organizațiile care se implică activ în viața cetății!
Prin astfel de proiecte generoase reaprindem speranța acolo unde, deseori, există doar dezamăgire și abandon. Un cuvânt frumos, o încurajare, o mână de ajutor pot transforma un tânăr care a renunțat la toate într-un om adevărat, capabil să o ia de la început, să se ia la luptă cu destinul potrivnic. Și să-l învingă!
Toate activitățile instituțiilor implicate în proiecte sociale sunt importante pentru Municipiul Iași, pentru regiunea de Nord-Est, pentru România.
Când avem însă de-a face cu un ONG care a venit în țara noastră încă din zilele revoluției din decembrie 1989 – așa cum este Star of Hope -, nu te poți abține de la un gest de profundă admirație și respect.
Suntem împreună de peste 34 de ani, timp mai mult decât suficient pentru a vedea că Star of Hope este o organizație profesionistă, serioasă, un demn model de urmat și de alte ONG-uri!
Mulțumim, Star of Hope, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea ieșeană!”, a transmis primarul Mihai Chirica.