Concursul – My amazing Erasmus mobility!

Ai fost într-o mobilitate Erasmus de studiu sau/şi de practică, sau eşti chiar în acest moment plecat cu Erasmus şi vrei să împărtăşeşti cu noi toţi cât de deosebită a fost/este experienţa ta şi de ce fiecare student UAIC ar trebui să ştie că Erasmus este „once in a lifetime”?
Serviciul Relaţii Internaţionale din cadrul UAIC invită toţi beneficiarii de mobilităţi Erasmus să participe la concursul cu premii „My amazing Erasmus mobility”, desfăşurat în perioada 25 martie – 20 aprilie 2024 .
Fii şi tu promotorul Programului Erasmus şi recomandă-le colegilor tăi să facă parte din generaţia Erasmus!
Cui se adresează concursul?
Ai beneficiat/beneficiezi de o mobilitate Erasmus în anul universitar 2023 – 2024 (pentru mobilităţile de studiu şi de practică desfăşurate în timpul anului universitar), sau în vara anului 2023 (pentru mobilităţile de practică)? Atunci pe tine te căutăm şi te provocăm!
În ce constă concursul?
Împărtăşeşte experienţa ta Erasmus şi promovează-ţi mobilitatea întreprinsă printr-un material video /Reel/ clip, a cărui durată să nu depăşească 90 de secunde. Materialul transmis trebuie să indice numele instituţiei unde ţi-ai desfăşurat stagiul Erasmus, oraşul, ţara şi un scurt mesaj de încurajare pentru viitorii studenţi Erasmus+ (mesajul poate însoţi materialul video).
Formatul recomandat este .mp4
Cum se face înscrierea?
Înscrierea la concurs se realizează prin transmiterea materialului video la adresa de e-mail: rusu.mihaela@uaic.ro
Perioada de înscriere: 25 martie – 7 aprilie 2024
Cum se desfăşoară concursul?
1. Trimite un scurt material video
2. După publicarea acestuia pe pagina de Facebook – Serviciul Relaţii Internaţionale, UAIC şi cea de Instagram – erasmus_see_uaic, dă un share postării pe pagina ta
3. La postarea de pe paginile de Facebook şi Instagram ale Serviciului Relaţii Internaţionale, etichetează 3 colegi de facultate care ar putea fi interesaţi de programul Erasmus+ şi convinge-i să urmărească/aprecieze paginile noastre de Facebook/Instagram.
Se vor acorda 4 premii!
La selectarea câştigătorilor se va ţine cont de:
– numărul de like-uri/aprecieri la postările de pe paginile de Facebook şi Instagram ale Serviciului Relaţii Internaţionale şi distribuiri (pentru locurile I, II şi III)
– evaluarea şi notarea făcută de Comisia de concurs (pentru premiul de originalitate).
Perioada de votare (Like/apreciere): 8 – 14 aprilie 2024
Când este premierea?
Câştigătorii concursului se vor anunţa pe data de 15 aprilie, pe paginile de Facebook/Instagram ale Serviciului Relaţii Internaţionale, urmând ca premierea să se desfăşoare la Cafeneaua Erasmus în perioada 16 – 20 aprilie.