Festivalului International de șah -Suflet de român , ediția a VI-a

Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași , Federația Română de Șah, Iașah, Clubul Sportiv Micul Șahist din Iași, Asociația Sportivă Pionii Regelui din Românești și Arhiepiscopia Iașilor organizează Festivalului International de șah -Suflet de român , ediția a VI-a, în perioada 30-31 martie 2024, la Cantina USV Târgușor Copou din Iași.
La Festival sunt așteptați jucători legitimați și nelegitimați, maeștri internaționali și campioni naționali la juniori din România, Republica Moldova și Ucraina.
Se vor acorda premii substanțiale în bani, cupe, medalii, ceasuri și cărți de șah și peste 60 de drapele specifice Festivalului International de șah -Suflet de român.
Se vor organiza mai multe grupe de concurs astfel un open general pentru adulti si juniori, Cupa U8, Cupa U10 si Cupa U10 pentru copii legitimați , 3 grupe pentru copii amatori și Cupa USAMV pentru Studenți.
Înscrierile se pot face la adresa de email lazar_cip2001@yahoo.com sau la numarul de telefon 0745952667 până cel tarziu miercuri 27 martie, ora 19!
Organizatorii mulțumesc sponsorilor evenimentului: PENCRAFT, UPRISERZ , FIZIOTOP, FINANCIAL TRADING ART, CHESS SHOP și ALIN MIHĂIȚĂ PHOTOGRAPHY!
Toți iubitorii șahului sunt așteptați la marele eveniment din perioada 30-31 martie de la Cantina USV Campus Târgușor Copou Iași!