Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat despre parcursul european al R. Moldova cu Majestatea Sa Margareta și cu Alteța Sa Regală Principele Radu

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat despre parcursul european al Republicii Moldova cu Majestatea Sa Margareta și cu Alteța Sa Regală Principele Radu. Discuțiile au avut loc la Palatul Elisabeta din București, informează MOLDPRES.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a mulțumit Majestății Sale Margareta și Alteței Sale Regale Principele Radu pentru că sprijină Moldova să devină europeană. „Cunoașteți cu toții, în luna decembrie, Uniunea Europeană a luat o decizie istorică pentru Republica Moldova – deschiderea negocierilor pentru aderare. Casa Regală a României își are contribuția sa. Nu tot timpul afișată, dar cunoaștem despre ocaziile când au vorbit despre noi, au argumentat și au convins prieteni din Occident, din Uniunea Europeană, din capitalele occidentale cât de importantă este pentru Republica Moldova această decizie. Am mulţumit o dată în plus şi contăm, în continuare, pe ajutor şi susţinere”, a adăugat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

De asemenea, șeful legislativului s-a referit la contribuția pe care o are Familia Regală în procesul de atragere a investițiilor în Republica Moldova, prin implicarea directă în organizarea evenimentelor de promovarea a țării noastre în rândul investitorilor din România, precum și din întreaga lume.