Primăria Municipiului Iaşi va organiza un program de salubrizare în zona C. A. Rosetti – Moara de Vânt

În perioada imediat următoare, în cadrul campaniei de curățenie de primăvară, Primăria Municipiului Iaşi va organiza un program de salubrizare în zona C. A. Rosetti – Moara de Vânt.
🌳 Acţiunile vor fi făcute de Salubris SA și se vor desfăşura atât pe arterele rutiere, cât în zonele de spaţii verzi, atât pe versantul Ţicău, cât, în special, pe versantul C.A. Rosetti – Moara de Vânt, inclusiv în zona forestieră cuprinsă între bulevardul C. A. Rosetti, şoseaua Albineţ și stradela Moara de Vânt.
🏥 Programul de salubrizare cuprinde şi zona din platoul Moara de Vânt unde va fi organizat în curând şantierul pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă, mai ales că în perioada premergătoare lucrărilor de excavare a terenului vor fi amenajate căile de acces temporare necesare transportării pământului rezultat din săpături.
🟩 Salubris SA va salubriza și albia pârâului Cacaina și, împreună cu Servicii Publice SA, va lucra în zonele de picnic de după poligonul de pe C. A. Rosetti.
Acțiuni de salubrizare similare vor fi organizate și pe versantul Galata și în alte zone de pădure și / sau de agrement.
În toată această campanie Salubris SA va implica şi voluntari.