Studenții interesați de inovare, antreprenoriat și imprimare 3D sunt așteptați la Școala de vară INGENIUM 20 – 24 Mai

Dragi studenți, suntem încântați să anunțăm deschise înscrierile pentru Școala de vară INGENIUM, o experiență de învățare unică și captivantă, axată pe inovare, antreprenoriat și imprimare 3D. INGENIUM este o alianță a 10 universități care lucrează împreună pe mai multe fronturi (învățare, cercetare, incluziune, multiculturalitate, dezvoltare durabilă, antreprenoriat etc.).

Școala de vară INGENIUM este o oportunitate unică pentru studenţii din programele de licență din domenii diferite de a beneficia de o experiență de învățare multiculturală şi cuprinzătoare, care combină instruirea online și față în față, oportunități de relaționare cu alți participanți din alianţa INGENIUM, precum și instructori internaţionali.

Şcoala de vară INGENIUM pentru studenții de licență (Junior Summer School) va avea loc la Universitatea noastră – TUIASI – în perioada 20 – 24 mai 2024 și se va finaliza cu un certificat de absolvire a Școlii de Vară, asociat cu 3 credite (ECTS) suplimentare. Școala de vară INGENIUM se va concentra pe dezvoltarea creativității prin explorare de tip design thinking, construirea abilităților antre/intra – prenoriale și strategii de marketing eficient.

Scopul acestei experiențe este de a vă oferi o abordare interdisciplinară a tuturor inițiativelor care vizează dezvoltarea unei vieți studențești prin produse utile campusurilor, lucrând la elaborarea acestora prin proiecte inovative, rezistente și durabile pentru campusurile INGENIUM.

Activitățile sunt destinate participării studenților la studiile de licență din TUIASI, anii 3 și 4.

Școala de vară INGENIUM se va desfășura la TUIASI, în perioada 20 – 24 mai 2024. Absențele școlare din această perioadă vor fi motivate printr-o adeverință eliberată de secretariatul INGENIUM TUIASI.

Eligibilitate: Candidații trebuie să fie studenți la licență înmatriculați în TUIASI şi să vorbească fluent limba engleză. La dosarul de înscriere se va anexa un certificat lingvistic pentru limba engleză, cu nivel minim B2 și o adeverință de student. Certificatul poate fi obținut de la Centrul LINGUATEK – TUIASI.

Criterii de selecție: În conformitate cu obiectivele proiectului INGENIUM, participarea este deschisă candidaților din orice domeniu de studiu din TUIASI.

Nivel de finanțare: participarea la activitățile Școlii de Vară, kit-ul INGENIUM oferit participanților, pauzele de cafea și mesele de prânz pentru eveniment, precum și toate celelalte activități culturale din program.

Data limită de primire a dosarului de înscriere este Marți, 9 aprilie, ora 16. În urma evaluării dosarelor se va organiza un interviu online cu candidații selectați, Vineri, 12 aprilie, începând cu ora 14.