Expoziția fotografică personală „Lăuntrica Suflare” a artistului Calistru Cristian – O Călătorie interioară către Divinitate

Artistul Calistru Cristian vă invită să descoperiți o experiență vizuală captivantă în cadrul expoziției sale fotografice personale „Lăuntrica suflare”. Expoziția va avea loc în perioada 20-30 aprilie 2024, între orele 15:00 – 20:00, la prestigioasa Galeria Victoria din Iași. Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 21 aprilie, la ora 19:00, și va fi onorat de prezența curatorului Prof. Dr. Ioan Răduceanu și a invitatului special, diaconul Nicolae Hulpoi, doctor în Științele Educației.

Seria de 16 fotografii prezentate de artist ia naștere dintr-o nevoie personală profundă de a înțelege și trăi conștient o experiență sinceră cu divinitatea. Prin proiectul său fotografic, Calistru Cristian explorează starea de singurătate la care omul se poate supune, căutând liniștea interioară și prezența harului creator. Prin practicarea rugăciunii inimii și a meditației asupra morții, artistul își propune să atingă o unire reală cu Dumnezeu.

În fotografii, roba neagră purtată de personaj este văzută ca un simbol al golului interior propriu și al jertfei. Prin această haină, personajul își exprimă disponibilitatea de a-și confrunta neputințele și de a evolua spre o unire mai profundă cu Divinitatea. Pe parcursul călătoriei sale, protagonistul trece prin diverse stări emoționale, precum furia sau deznădejdea.

Expoziția „Lăuntrica suflare” este o invitație către publicul vizitator de a pătrunde în lumea interioară a artistului, de a simți și de a reflecta asupra călătoriei spirituale și emoționale reprezentate în fiecare fotografie expusă. Galeria Victoria din Iași se va transforma într-un spațiu al introspecției și al conexiunii cu divinul, oferind o experiență unică fiecărui vizitator.

Munca artistului poate fi vizionată aiciwww.cristiancalistru.com