Grindeanu: Recepţia podului peste Dunăre de la Brăila se va face după remedierea neconformităţilor sale

Recepţia podului peste Dunăre de la Brăila se va face după remedierea neconformităţilor sale de către cei care au realizat lucrarea, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

„Colegii mei de la CNAIR în urmă cu cred că o săptămână au terminat evaluarea lucrărilor de la pod. Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte (…), după care vom trece la recepţia acestei lucrări. Până când aceste neconformităţi nu sunt înlăturate (…), nu vom face recepţia. (…) Am transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaţionale, ci şi conducerii lor centrale, de la Roma”, a spus Sorin Grindeanu, întrebat de jurnalişti despre recepţia podului peste Dunăre de la Brăila, luni, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Grindeanu a atras atenţia că acesta este „parcursul normal” şi că nu intenţionează să intre „într-un soi de semi-şantaj”, precizând că lucrarea a fost finalizată pe partea de pe Jijila, de pe malul tulcean al Dunării.

„În acest moment e un soi de semi-şantaj din acesta în care, domnule, nu vă dăm în circulaţie (…) până nu ne recepţionaţi şi podul. (…) Colegii mei nu pot să recepţioneze o lucrare atâta timp cât există bucăţi neconforme. (…) Înţeleg că au început să îndepărteze aceste neconformităţi”, a adăugat Sorin Grindeanu. AGERPRES