„Păduri fără deșeuri!”

În cadrul campaniei de curățenie de primăvară, Primăria Municipiului Iași și Salubris SA organizează programul „Iașul Curat!” sub sloganul „Păduri fără deșeuri!”.
Această campanie are ca scop ecologizarea zonelor de pădure afectate de poluarea cu deșeuri (plastic, metal, echipamente electrice și electronice, sticlă, hârtie, carton, lemn, cauciuc, materiale textile, baterii și acumulatori, anvelope etc.), inclusiv a zonelor de agrement din Municipiul Iași.
În cadrul programului, vineri, 12 aprilie, Salubris SA a intervenit în zona Cetățuia, alături de reprezentanți ai ONG-urilor și studenții Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”.
Programul continuă:
vineri, 19 aprilie, ora 10.00 – zona Releu Bucium / întâlnire la Releu Bucium – participă reprezentanți ai ONG-urilor și studenții Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”;
joi, 25 aprilie, ora 10.00 – zona Galata / întâlnire la Monumentul Eroilor din Galata – participă reprezentanți ai ONG-urilor și studenții Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”.