Destinația Anului 2024

Iașul nostru, Palatul Culturii, Casa Muzeelor, Pleiada Boutique Hotel și Brizo sunt nominalizate din nou la competiția Destinația Anului!
Până pe 8 mai fiecare poate vota aici: https://destinatiaanului.ro/
Câștigătorii celei de-a patra ediții a competiției vor fi anunțați în cadrul Galei Destinația Anului 2024, care va avea loc pe 21 mai la Ateneul Român!
Vă încurajăm să votați:
✔ Iașul pentru categoria Orașe care inspiră
✔ Palatul Culturii (Complexul Muzeal Național „Moldova”) / Casa Muzeelor (Muzeul Național al Literaturii Române Iași) pentru categoria Atracții cultural-educative
✔ Pleiada Boutique Hotel pentru categoria Cazări epice – boutique
✔ Baza sportivă Brizo pentru categoria Distracție și aventură
🥇 În urmă cu doi ani, noi toți, comunitatea ieșeană, am adus titlul de Destinația Anului 2022 la Iași, iar anul trecut orașul, Palatul Culturii, Pleiada și Brizo au câștigat sau au fost printre primele la categoriile menționate. Haideți să arătăm că nu a fost doar o întâmplare!
„Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor vota Iașul și, mai ales, mulțumesc tuturor celor care, indiferent că e vorba de instituții publice, operatori de turism sau organizații neguvernamentale, fac din orașul nostru o destinație turistică tot mai căutată, mai apreciată și mai admirată!”, a transmis primarul Mihai Chirica .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.