Primăvara Dermatologică Ieșeană

Aflată la cea de-a XIII-a ediție, Primăvara Dermatologică Ieșeană (PDI), inițiată de prof. univ. dr. Daciana Elena Brănișteanu, și-a câștigat, prin originalitatea conceptului și elitismul informației științifice, poziția de lider în peisajul dermatologic românesc.
În perioada 15 – 19 aprilie 2024 evenimentul a inclus peste 100 de cursuri, prelegeri și workshopuri cu reputați lectori naționali și internaționali, care au prezentat cele mai noi și mai importante subiecte ale domeniului.
„Ca în fiecare an, PDI reconfirmă statutul Iașului de capitală a medicinii și demonstrează valoarea de netăgăduit a școlii medicale din orașul nostru.
De multe decenii ne-am obișnuit să se spună că Iașul este un centru medical de prestigiu și că bolnavi din întreaga țară – nu numai din Moldova – se îndreaptă plini de speranță și încredere către spitalele din orașul nostru. Este o dovadă că actul medical ieșean este unul de top, dar și că administrația locală știe să valorizeze, la maximum, parteneriatul strategic cu sistemul sanitar!
Într-o țară în care sistemul medical are încă multe lacune, manifestări precum PDI ne arată că suntem pe drumul cel bun și ne demonstrează că medicii cu adevărat devotați nobilei lor meserii se află printre noi!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.