Palas și Kinder îi invită pe copii să se alăture distracției la Egg Hunt și Atelierele de Creație, în acest weekend

Iepurașul de Paște a ajuns în ansamblul Palas, unde a pregătit o zonă creativă pentru ca cei mici să își lase imaginația să prindă culoare, dar și un labirint pentru tradiționalul Egg Hunt. Mai mult, în zona Cărturești, este amplasat un ou uriaș Kinder Surprise, ce poate deveni decorul perfect pentru pozele cu tematică din această perioadă, iar mascotele Kinder sunt și ele prezente în Palas. Vino și descoperă surprizele pregătite de Palas și Kinder, în acest weekend!

În perioada 27 – 28 aprilieîn zona Cărturești din Palas, cei mici sunt așteptați la Atelierele de Creație cu tematică de Pașteunde vor putea picta și decora ouă de lemn. Sesiunile de distracție au loc în intervalul orar 11.00 – 19.00, iar partenerul principal al evenimentului, Kinder, a pregătit mai multe surprize pentru cei mici, printre care și un ou uriaș Kinder Surprise amplasat în zona unde au loc atelierele.

Ștrengarii sunt așteptați și în parcul Palas, unde are loc un Egg Hunt. Aici ei trebuie să găsească surprizele ascunse de Iepurașul de Paște. Vânătoarea de comori are loc în acest weekend.

Pentru a participa la Atelierele de Creație și Egg Hunt este necesară achiziția de produse marca Kinder de la magazinașul special amenajată în zona Esplanada Palas, intrarea dinspre Palatul Culturii.

Vino în Palas și descoperă atmosfera de sărbătoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.