Eşti fan al culturii coreene? Vino să descoperi varietatea de produse din băcănia cu specific asiatic, KFood Friends, din Palas!

Dacă ești fan al culturii K-pop şi pasionat de produsele coreene, trebuie să descoperi noua locație din Palas. KFood Friends, băcănie cu specific asiatic, s-a inaugurat, de curând, la nivelul -2, în galeria de sub Auchan. Aici vei găsi de la faimoasele tratamente faciale asiatice, până la snack-urile inedite pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le încerci.

Ieșenii pot să descopere peste 500 de produse în cea mai nouă locație din Palas – KFood Friends. Noul concept de băcănie cu specific asiatic – Korean Mart – se află la nivelul -2, sub Auchan. Pasionații găsesc aici o multitudine de sortimente de ramen, miso soup, noodles și alte dish-uri tradiționale. Iubitorii de dulce se pot delecta cu Sticksuri Pocky cu diferite arome, Kit-Kat cu portocală, căpșuni, ciocolată albă, dar și alte sortimente, Choco-Pie, Onion Rings, dar și faimoasele prăjiturele Mochi, cu foarte multe arome. Tot la KFood Friends poți să încerci și diverse băuturi, cum ar fi Soju.

Pe lângă gama foarte diversificată de bunătăți culinare, Kfood Friends are și o varietate de produse de îngrijire, care sunt printre preferatele doamnelor și domnișoarelor. Aici vei găsi produse de la brandul COSRX, precum: soluția hidratantă cu AHA sau cea cu acid hialuronic, plasturi de ochi din hidrogel cu extract de melc și multe altele. În băcănia cu specific asiatic nu lipsește nici brandul Beauty of Joseon, cu o colecție variată de produse, dar și foarte multe alte branduri ce propun măști de față și ochi, plasturi pentru acnee și alte opțiuni delicate de skincare.

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile de la KFood Friends, îi poți urmări pe pagina lor de Instagram – kfood_friends_Iasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.