Înainte de vacanța de vară, un program artistic intens la Operă

🍭Luna iunie debutează cu trei spectacole destinate atât copiilor, cât și iubitorilor de balet și musical.
🩰Baletul de poveste “Cenușăreasa” de Serghei Prokofiev revine pe scena noastră în dublă reprezentație, pe 1 și 2 iunie, cu începere de la ora 18:30.
🎶 Îndrăgitul musical “Sunetul muzicii” de Richard Rodgers poate fi revăzut marți, 5 iunie, începând cu ora 18:30.
🎩 Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 18:30, vă invităm să redescoperiți cea mai cunoscută operă a geniului din Salzburg, “Le nozze di Figaro”.
🤍Emoționanta operă pucciniană “La bohème” va fi prezentată publicului din capitală pe 11 iunie, începând cu ora 19:00, în cadrul
𝗕𝘂𝗰𝗵𝗮𝗿𝗲𝘀𝘁 𝗢𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 – 𝗔𝗹𝗹 𝗣𝘂𝗰𝗰𝗶𝗻𝗶 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻.
🏛️Evenimentele inedite din cadrul proiectului ℂ𝕠𝕟𝕔𝕖𝕣𝕥 𝕝𝕒 ℙ𝕒𝕝𝕒𝕥 vor fi completate în luna iunie de un recital de pian, intitulat “Puccini a quattro mani”.
🎹Pe 18 iunie, de la ora 18:00, maestrul David Crescenzi și maestrul corepetitor Adina Alupei vor interpreta compoziții ale genialului Puccini în memoria dirijorului Corneliu Calistru.
🆕Finalul lunii iunie aduce pe scena noastră o nouă premieră.
🎎🧧 Sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 18:30, prezentăm pentru prima dată în istoria teatrului liric ieșean spectacolul 𝓣𝓤𝓡𝓐𝓝𝓓𝓞𝓣 de Giacomo Puccini.
🎊⛩️Încheiem stagiunea 2023-2024 cu a doua reprezentație a operei 𝓣𝓤𝓡𝓐𝓝𝓓𝓞𝓣 de Giacomo Puccini, la care vă invităm duminică, 30 iunie, de la ora 18:30.
🎟️Biletele pentru reprezentațiile lunii viitoare pot fi achiziționate începând de mâine, 17 mai, ora 12:00, de pe www.operaiasi.ro și de la Agenția noastră.