Pregătire gratuită la anatomie și fizică pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 25 mai

Sâmbătă, 25 mai, vor avea loc două cursuri gratuite de pregătire pentru candidații la concursul de admitere organizat de UMF Iași, pentru facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie: la fizică, de la ora 9.30 și la anatomie, de la ora 11.30.

Fizică

Sâmbătă, 25 mai, în intervalul orar 9.30 – 11.30, în Amfiteatrul Duca din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de fizică ținut de șef lucrări dr. Diana Lăcătuș, în limita locurilor disponibile (100 de persoane).

Tematica cursului: Electricitate

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-fizica/

Cei 100 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Anatomie

Tot sâmbătă, 25 mai, în intervalul orar 11.30- 13.30, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Anca Sava.

Tematica cursului: Sistemul reproducător

Cum au loc înscrierile?
Rămâne valabilă lista de înscriși de săptămâna trecută