Noi oportunități de investiții în Iași

Primarul Mihai Chirica a discutat despre noi oportunități de investiții în Iași și în județul nostru cu președintele Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Rumänien), domnul Sebastian Metz.
Germania are deja o prezență consistență în economia ieșeană, prin mari firme precum Continental Automotive, Ecolab, Mennekes Electric, Grenzebach sau Mambu Tech.
„Iașul rămâne deschis marilor investitori din străinătate, iar administrația locală promite că relația cu mediul de afaceri va continua să se extindă, cu atât mai mult cu cât strategia de dezvoltare a Iașului accentuează rolul extrem de important pe care îl vor juca în conturarea noului profil al orașului nostru industriile care apelează la cele mai moderne tehnologii și la cele mai noi descoperiri ale științei.
În acest context, întărirea permanentă a relațiilor comerciale cu Germania, cea mai puternică economie a Europei, și creșterea numărului de investitori germani în Iași ne bucură și ne garantează că Iașul a devenit deja o și o capitală economică!”, a declarat primarul Mihai Chirica.