Ziua Copilului la Family Market Miroslava și Bucium: spectacole interactive, jocuri, concursuri, muzică, dans și facepainting

 

Pentru cei care preferă ciocolata în loc de orice fel de mâncare, cei care încă au o jucărie preferată, pentru cei la care încă vine Zâna Măseluță, pentru cei care dorințele abia încep să prindă contur, am pregătit o zi plină de magie și distracție la Family Market Miroslava și Bucium. Astfel, pe 1 iunie vor avea loc petreceri cu personaje din povești, spectacole interactive, jocuri și concursuri, muzică și dans, distracție cu baloane de săpun uriașe și facepainting. Mai mult decât atât, duminică, 2 iunie, de la ora 18:00, va avea loc o clasă de aerobic pentru mămici și copii la Family Market Miroslava, pe gazon, în zona fântânii arteziene.

De Ziua Internațională a CopiluluiFamily Market îi invită pe cei mici la o super petrecere. În Bucium, activitățile vor avea loc în exterior, zona Sinsay, iar în intervalul orar 17:00-19:00, personajele de poveste – Albă ca Zăpada, Spiderman, Minnie Mouse, Belle, Wednesday vor anima atmosfera. Programul va fi completat de sesiuni de făcut baloane de săpun atât de mari încât prichindeii ar încăpea în ele, sesiune de facepainting ce le vor oferi celor mici momente magice, reprezentanții de muzică și dans ce vor duce distracția la alt nivel, concursuri și  multă veselie. Accesul este gratuit, iar mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Și la Miroslava, cei mici sunt așteptați în piațeta Sinsay, între orele 17:00-19:00 și nici de aici nu vor lipsi personajele de basm, activitățile interactive, baloanele de săpun, jocurile, concursurile, facepainting-ul și sesiunile de muzică și dans. Și aici accesul este gratuit, iar detalii suplimenatre sunt pe pagina de Facebook.

De asemenea, duminică, 2 iunie, de la ora 18:00, va avea loc o clasă de aerobic pentru mămici și copii la Family Market Miroslava, pe gazon, în zona fântânii arteziene. Evenimentul este organizat cu ajutorul Stay Fit Gym, instructor fiind Andreea Botsaneanu. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere, iar formularul îl puteți găsi pe pagina de Facebook a Family Market.

În ambele locații, distracția pentru cei mici și voia bună sunt asigurate de BOO Party.