Expoziția ,,Tițian.Ecce Homo” s-a încheiat cu succes

Expoziția ,,Tițian.Ecce Homo”, care a fost găzduită de Muzeul Municipal „Regina Maria” din Iași, s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost realizat prin sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Ministerului Culturii, grație colaborării dintre Muzeul Municipal ,,Regina Maria” din Iași și Muzeul Național Brukenthal din Sibiu.
Această expoziție remarcabilă a oferit o oportunitate publicului din Iași și vizitatorilor din alte regiuni să admire una dintre cele mai valoroase lucrări ale pictorului renascentist Tițian.
Încheierea expoziției a fost marcată prin lansarea unui album tematic dedicat lucrării “Ecce Homo” și impactului său cultural.
De asemenea, în cadrul expoziției, vizitatorii au avut ocazia să trimită cărți poștale personalizate, în țară și în străinătate, prin intermediul unui parteneriat cu Poșta Română.
Expoziția a fost curatoriată de dr. Aurica Ichim și dr. Alexandru Constantin Chituță, managerul Muzeului Național Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal Sibiu, și a beneficiat de sprijinul Ministerul Culturii și al Primăriei Municipiului Iași.