Sâmbătă, meciul României la EURO 2024 se vede pe esplanada Palas. Vino să îi susții pe tricolori și poți câștiga și premii instant! 

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute, România a trăit unele dintre cele mai intense emoții, iar finalul a fost aplaudat la unison de întreaga țară. Emoţiile au fost intense şi printre numeroşii ieșeni veniţi să urmărească meciul la Palas care, în continuare, difuzează toate partidele de fotbal, pe esplanada Palas. Sâmbătă, echipa României va fi față în față cu cea a Belgiei, iar tu ești așteptat împreună cu prietenii să îi susții pe tricolori!

 

De trei ori am strigat cu toții „GOOL”, ne-am bucurat pentru fiecare pasă, am aplaudat pentru fiecare minge apărată și ne-am îmbrățișat de fericire la finalul celor 90 de minute de joc dintre România și Ucraina. Esplanada dinspre intrarea principală în Palas Mall s-a „transformat” într-o tribună a fanilor, care au trăit toate emoțiile la intensitate maximă.

 

Toate meciurile de la Euro 2024 sunt difuzate pe esplanada Palas. Sâmbătă, de la ora 22.00, România joacă împotriva Belgiei, așa că sună-ți prietenii și veniți la Palas, unde puteți să îi susțineți pe tricolori!

Până atunci, puteți să vă bucurați de atmosfera Euro 2024 și la celelalte partide din grupe. Joi, vineri și sâmbătă, jocurile încep de la ora 16.00. Consultă programul meciurilor pe pagina de Facebook a Palas Iași!

 

Ca să intri în spiritul competiției, până pe 14 iulie, la cumpărăturile de minimum 350 de lei ai șansa să câștigi premii instant zilnice. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul de Premiere (zona Massimo Dutti) și vei primi un voucher la restaurantele Mado, Pep&Pepper, Taj Mahal, Mr. Pott, Bruno sau Casa Tradiției din food court, în limita stocului zilnic disponibil.

Tot în acest weekend, în parcul Palas are loc și Salonul Auto Iași, unde vor fi expuse peste 50 de mașini, printre care și: noul model de Tiguan, dar și cel Golf, un Audi Q8, ultimul model de la Toyota și noul Prius, alături de modelul electric Kia EV9, desemnat mașina anului 2024 la nivel mondial. Evenimentul este organizat de SANDRA GROUP.