Conferința Națională Zilele Medicale „Vasile Dobrovici”

 Conferința Națională Zilele Medicale „Vasile Dobrovici” aduce în prim-plan actualitățile din domeniul obstetricii și ginecologiei și oferă participanților din țară și din străinătate oportunitatea de a împărtăși cunoștințe și experiențe, încurajând colaborarea dintre specialiștii din această sferă crucială a medicinei.
„De multe decenii ne-am obișnuit să se spună că Iașul este un centru medical de prestigiu și că bolnavi din întreaga țară – nu numai din Moldova – se îndreaptă plini de speranță și încredere către spitalele din orașul nostru. Este o dovadă că actul medical ieșean este unul competitiv, dar și că administrația locală știe să valorizeze, la maximum, parteneriatul strategic cu sistemul sanitar! Dar este și o mărturie că medicii din Iași sunt mereu alături de oamenii în suferință!
Cum tema acestei conferințe face referire la obstetrică și ginecologie, transmit tuturor femeilor din această țară, ca și participantelor la eveniment salutul meu cel mai cordial și să aduc din nou aminte că femeia este prima învățătoare a neamului omenesc!
Vă mulțumesc tuturor că existați și că, în pofida unui sistem medical național cu multe lacune, înregistrați progrese extraordinare în munca dumneavoastră!
Dragi medici, Iașul și România au mare nevoie de dumneavoastră!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.