Surpriza Palas pentru fanii Echipei naționale de fotbal: un tricou de 15 metri, „purtat” de ieșeni prin parcul Palas

Esplanada Palas a vibrat de emoție miercuri, când Echipa națională a României s-a calificat în optimile Campionatului European de Fotbal 2024. Înainte de începerea meciului, Palas a pregătit și o surpriză de proporții uriașe pentru suporteri: un tricou gigant, o replică a echipamentului tricolorilor, de 15 metri lungime și 7 metri lățime, a fost „purtat” prin ansamblul multifuncțional de zeci de oameni.

Mii de mâini au aplaudat la unison reușita calificării României la Campionatul European de Fotbal 2024, pe esplanada Palas, miercuri, 26 iunie 2024. Ieșenii au transmis emoții incredibile, astfel că administrația Palas a pregătit o surpriză pentru fani: un tricou de 15 metri lungime și 7 metri lățime. Confecționarea acestuia s-a realizat în timp record, în doar 8 ore, cu ajutorul a 5 oameni pasionați de la Fabrica de Print, iar în mod normal executarea unui astfel de proiect ar fi necesitat 3 zile lucrătoare. În total s-au folosit peste 200 de metri pătrați de material textil. Tricoul va fi expus în perioada următoare, în parcul Palas, iar fanii sunt așteptați să surprindă în fotografii momente unice.

Marți, 2 iulie 2024, ne revedem la meciul dintre România și Olanda, care va fi difuzat pe ecranul gigant de pe esplanada Palas, începând cu ora 19.00. Mai mult, dacă vrei să vezi și cum performează celelalte echipe, te invităm să vii pe esplanadă pentru că aici difuzăm toate partidele echipelor de la Euro 2024.

Până pe 14 iulie, la cumpărăturile de minimum 350 de lei ai șansa să câștigi premii instant zilnice. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul de Premiere (zona Massimo Dutti) și vei primi un voucher la restaurantele Mado, Pep&Pepper, Taj Mahal, Mr. Pott, Bruno sau Casa Tradiției din food court, în limita stocului zilnic disponibil.

Sună-ți prietenii și vino să susții Echipa națională de fotbal a României!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.